Elbjørg Hemsing / Henning Gimse AVLYST!

Konserten i dag er dessverre avlyst pga sykdom
Vi tar sikte på å sette opp konserten til høsten. Kjøpte billetter vil fortsatt være gyldig. Hvis det ønskes refusjon av billett, ta direkte kontakt med Nesbyen Konsertforum.

På grunn av den avlyste konserten har ‘Moonglow’ kastet seg rundt og arrangerer spontankonsert som plaster på såret. Samme sted og samme tid, billett koster 200,- og du betaler i døra.

I 2008 vant Eldbjørg Hemsing publikumsprisen i Eurovision Young Musicians og sammen med søsteren Ragnhild Hemsing mottok hun Arve Tellefsens Musikerpris i 2012. I 2020 fikk hun spellemannspris for albumet Grieg: The Violin Sonatas, innspillingen fikk terningkast 6 i en anmeldelse av NRK. I dag er Hemsing en av vår tids ledende unge fiolinister. Håvard Gimse er en av Norges mest kjente pianister med et allsidig repertoar. Han er en ettertraktet solist og kammermusiker og har mottatt en rekke utmerkelser. Gimse har vært solist med flere ledende europeiske orkestre og gitt kritikerroste solistkonserter i de fremste konsertsaler i verden. Gimse opptrådte på Festspillene også i 2022, med Henning Kraggerud.

Konserten starter 20:00 på Sorenskrivergården

Foto: Nikolai Lund


mai 30 @ 22:55
22:55

Sorenskrivergården